7 навика на високоефективните хора pdf

Всички искаме да успеем. И пътят към успеха е да идентифицираме навиците, които могат да ни помогнат в нашето пътуване. Препоръчвам да тръгнете по този път, като прочетете бестселъра на Стивън Кови, “Седемте навика на високоефективните хора”.

При първото си публикуване през 1989 г. “7 навика на високоефективните хора” е почти бърз бестселър. И бързо се превърна в постоянна част от културния лексикон. С повече от 25 милиона копия, продадени на повече от 40 езика по целия свят. Тази книга продължава да помага на милиони читатели да станат по-ефективни в живота си.

7 навици на високоефективните хора pdf ви води стъпка по стъпка:

Какви са навиците на хората, които успеят? Седемте навика на високоефективни хора са пленени от 25 години читатели. То преобразува живота на президенти и изпълнителни директори, възпитатели, родители и студенти. Накратко, милиони хора от всички възрасти и професии са се възползвали от книгата на Седемте навика на доктор Кови. И това може да те трансформира.

Бъдете проактивни: дискусии относно концепцията за кръга на влияние и кръга на безпокойството. Работете от центъра на вашето влияние и постоянно работете, за да го разширите. Не се настанявайте и чакайте в активен режим, чакайки да настъпят проблеми, преди да предприемете действия.
Започнете с ума си: Представете си какво искате в бъдеще, за да можете да работите и да планирате съответно. Разберете как хората вземат решения в живота си. За да сте ефективни, трябва да действате в съответствие с принципите и непрекъснато да преразглеждате декларацията си за мисия. Кой искаш да бъдеш? Какво трябва да кажа за себе си? Как искаш да си спомниш?
Поставете нещата на първо място: Говорете за разликата между ръководството и управлението. Лидерството във външния свят започва с лична визия и лично ръководство.
Мислете печеливша: Искрени чувства за взаимноизгодни решения или споразумения във вашите взаимоотношения. Оценяването и зачитането на хората чрез включване на победа за всички е в крайна сметка по-добро дългосрочно решение.
Потърсете първо да разберете, а след това да бъдете разбрани: Използвайте емпатетичното слушане, за да разберете истински човек. Това създава атмосфера на грижа и разрешаване на положителни проблеми.
Синергизиране: Съчетаване на силните страни на хората чрез положителна работа в екип. Да постигне цели, които никой не би могъл да постигне сам.
Наточете триона: Балансирайте и подновете ресурсите, енергията и здравето си, за да създадете устойчив, дългосрочен и ефективен начин на живот.
За автора на 7 навици на високоефективни хора pdf:

Стивън Р. Кови е световноизвестен авторитет по лидерство и семейни отношения. Той притежава бакалавърска степен от Университета в Юта, Харвард МВА и докторска степен. от университета Бригъм Йънг. Г-н Кови е заместник-председател на борда на Franklin Covey Co. и е лектор, преподавател и организационен консултант. През цялата си кариера д-р Кови е донесъл нови перспективи и разбиране на милиони читатели и студенти.

Сега, можете да изтеглите 7 навици на високо ефективни хора pdf. Тази книга е тествана и намерена безопасна!

%d bloggers like this: