Οι 7 συνήθειες των άκρως αποτελεσματικών ανθρώπων pdf

Όλοι θέλουμε να πετύχουμε. Και μια πορεία προς την επιτυχία είναι να εντοπίσουμε τις συνήθειες που μπορούν να μας βοηθήσουν στο ταξίδι μας. Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε αυτήν την πορεία διαβάζοντας το bestseller του Stephen Covey, “Οι 7 συνήθειες των άκρως αποτελεσματικών ανθρώπων pdf”.

Κατά την πρώτη δημοσίευσή του το 1989, οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων pdf ήταν σχεδόν άμεση μπεστ σέλερ. Και γρήγορα έγινε ένα μόνιμο μέρος του πολιτιστικού λεξιλογίου. Με περισσότερα από 25 εκατομμύρια αντίτυπα που πωλούνται σε περισσότερες από 40 γλώσσες παγκοσμίως. Το βιβλίο αυτό συνεχίζει να βοηθά εκατομμύρια αναγνώστες να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στη ζωή τους.

οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων pdf σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα:

Ποιες είναι οι συνήθειες των ανθρώπων που πετυχαίνουν; Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων έχουν γοητεύσει τους αναγνώστες για 25 χρόνια. Έχει μεταμορφώσει τη ζωή των προέδρων και των διευθύνοντων συμβούλων, των εκπαιδευτικών, των γονέων και των φοιτητών. Με λίγα λόγια, εκατομμύρια άνθρωποι όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων έχουν επωφεληθεί από το βιβλίο του Δρ Covey με επτά συνήθειες. Και αυτό μπορεί να σας μεταμορφώσει.

Να είστε προληπτικοί: Συζητήσεις για την έννοια του κύκλου επιρροής και του κύκλου ανησυχίας. Εργαστείτε από το κέντρο της επιρροής σας και εργάζονται συνεχώς για να την επεκτείνετε. Μην καθίσετε και περιμένετε σε ενεργό κατάσταση, αναμένοντας να προκύψουν προβλήματα πριν από τη λήψη μέτρων.
Ξεκινήστε με το τέλος στο μυαλό: Φανταστείτε τι θέλετε στο μέλλον, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε και να σχεδιάσετε ανάλογα. Καταλάβετε πώς οι άνθρωποι λαμβάνουν αποφάσεις στη ζωή τους. Για να είστε αποτελεσματικοί, πρέπει να ενεργείτε σύμφωνα με τις αρχές και να επανεξετάζετε διαρκώς τη δήλωση αποστολής σας. Ποιος θέλεις να είσαι; Τι πρέπει να πω για τον εαυτό μου; Πώς θέλετε να θυμάστε;
Πρώτα τα πράγματα: Συζητήστε για τη διαφορά μεταξύ ηγεσίας και διαχείρισης. Η ηγεσία στον έξω κόσμο αρχίζει με ένα προσωπικό όραμα και προσωπική ηγεσία.
Σκεφτείτε win-win: Ειλικρινή συναισθήματα για αμοιβαία επωφελείς λύσεις ή συμφωνίες στις σχέσεις σας. Η αποτίμηση και ο σεβασμός των ανθρώπων, συμπεριλαμβάνοντας μια νίκη για όλους, είναι τελικά μια καλύτερη μακροπρόθεσμη λύση.
Επιδιώξτε πρώτα να καταλάβετε και, στη συνέχεια, να κατανοήσετε: Χρησιμοποιήστε την ενσυναισθητική ακρόαση για να καταλάβετε πραγματικά ένα άτομο. Αυτό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα φροντίδας και επίλυσης θετικών προβλημάτων.
Synergize: Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των ανθρώπων μέσω της θετικής ομαδικής εργασίας. Για την επίτευξη στόχων που κανείς δεν θα μπορούσε να επιτύχει μόνος του.
Ακονίστε το πριόνι: Ισορροπίστε και ανανεώστε τους πόρους, την ενέργεια και την υγεία σας για να δημιουργήσετε έναν βιώσιμο, μακροπρόθεσμο και αποτελεσματικό τρόπο ζωής.
Σχετικά με τον συγγραφέα των 7 συνήθειες των πολύ αποτελεσματικών ανθρώπων pdf:

Ο Stephen R. Covey ήταν μια παγκοσμίου φήμης αρχή στην ηγεσία και τις οικογενειακές σχέσεις. Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Science από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα, ένα MBA του Harvard και ένα Ph.D. από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Ο κ. Covey ήταν αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Franklin Covey Co. και υπήρξε λέκτορας, εκπαιδευτικός και οργανωτικός σύμβουλος. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Δρ Covey έχει φέρει νέες προοπτικές και κατανόηση σε εκατομμύρια αναγνώστες και μαθητές.

Τώρα, μπορείτε να κατεβάσετε τις 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων pdf. Αυτό το βιβλίο έχει δοκιμαστεί και βρέθηκε ασφαλές!

%d bloggers like this: